Canvasdoeken, optimale weergave en hoge kwaliteit

De specialisten van Qpics werken uitsluitend met hoge kwaliteit grondstoffen als het gaat om de doekmaterialen, inkten en houten frames. Hierdoor wordt het door Qpics vervaardigde canvasdoek voor nu en later een bijzonder sieraad voor uw muur of de muur van uw klant.
 

Canvasdoek-materiaal naar keuze
Natuurlijk mag u van Qpics verwachten dat u keuze heeft met betrekking tot het type canvasdoek dat u wenst te gebruiken.

Qpics biedt de volgende opties:
het standaard door ons gebruikte HQ-Canvas of
het Glossy Artist Canvas

Uiteraard worden de canvasdoeken altijd keurig opgespannen afgeleverd.
U heeft hierbij een keus uit een standaard 2 cm spanraam of het imposante 4 cm museum frame.

U kunt kiezen voor een bescheiden formaat canvasdoek, maar dit fraaie kunstwerk wordt pas echt imposant als u gaat werken met grotere formaten. ‘Het plaatje’ wordt een waar kunstwerk als u bijvoorbeeld kiest voor een formaat 80 x 120 cm. Liever groter? Dat kan bij Qpics. Bij Qpics kunt u al een professioneel Canvasdoek op spanraam bestellen vanaf € 32,=


Bestellen via onze speciale Editor
Met de speciale editor bepaalt u tijdens het bestelproces welk deel van het beeld op de voorzijde en welk deel desgewenst op de zijkanten van het doek/spanraam wordt weergegeven. Als speciale optie is er de mogelijkheid om op de zijkanten niet het beeld te laten doorlopen, maar hier juist een dominante kleur uit de opname voor te kiezen. Lees hiervoor de instructies in het bestelsysteem.