Over de website Qpics

Qpics.nl is het online vaklab met een snelle fotoservice voor professionals en fotohobbyisten voor vak- fotoafdrukken, canvas, geborsteld aluminium, plexiglas in vele maten.

Wij hebben een jarenlange ervaring m.b.t. de finishing van professionele opnames op fotopapier, grootformaat doekmateriaal en plaatmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professioneel fotopapier dat voldoet aan de hoge normeringen welke vereist zijn voor de vervaardiging van afdrukken van professionele en semi-professionele fotografie. De labmedewerkers beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van fotografie, kleurcorrectie en finishing. Qpics vervaardigt afdrukken voor de beroeps, semiberoepsfotograaf , maar ook voor de natuur-, reis-, landschaps- en veeleisende amateurfotograaf. Uiteraard zijn onze vakbekwame medewerkers bereikbaar via telefoon en mail, zodat u desgewenst overleg kunt plegen omtrent uw lopende en/of nog aan te leveren opdrachten.

Bestellen en betalen bij Qpics gaat eenvoudig en snel; on-line
Bestellen via de gebruiksvriendelijke Uploadsoftware en betalen via de gekoppelde en ultraveilige betalingsmodule ; gemak dient de mens. Het gamma van producten en fotoformaten is zeer uitgebreid.

Qpics is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 16.30 uur
E-mail : info@Qpics.nl
Telefoon : 0031 320 275222

 

 

De afdrukken en overige producten worden door Qpics ondergebracht bij Fifo, gevestigd op de Pekstraat 1, 8211 AB te Lelystad. Aanleveren/afhalen op het lab-adres is niet mogelijk.
De online activiteiten van Qpics.nl hebben op geen enkele wijze een verbintenis of samenwerking met Qpics.be of enige andere organisatie met de benaming Qpics.