Papieroppervlak naar keuze

Bij Qpics kunt u, bij het afdrukken van foto’s kiezen uit diverse papiertypes.

In alle gevallen betreft het Professional Paper dat speciaal geschikt is voor een optimale weergave van digitale bestanden. Het professionele fotopapier in combinatie met de werkwijze van Qpics resulteert in een fraaie weergave van schaduwpartijen, hoge lichten, huidtinten en algehele hoge kwaliteit.

 

Glossy ofwel glans:

Dit fotopapier heeft een glanzende topfinishing-laag. Hierdoor heeft de afdruk ogenschijnlijk een grotere scherpte en briljantere kleuren. Zowel binnen de consumenten- als de professionele markt is Glossy-papier zeer populair door de mooie weergave van digitaal beeld.

Lustre :

Het Lustre-fotopapier heeft een zeer fijn gestructureerd oppervlak en is daardoor nagenoeg niet gevoelig voor ‘vingerafdrukken’ en erg geschikt voor afdrukken welke moeten worden ingelijst achter niet-ontspiegeld glas. Lustre-papier dient niet te worden verward met mat-papier, waarbij de beeldweergave duidelijk minder briljant is. Met het Professional Lustre-fotopapier van Qpics behouden uw beelden briljance en scherpte.

Pearl:

Het parelmoerachtige effect dat in de emulsie van dit papier is verwerkt voegt een extra dimensie toe aan uw beeld en resulteert bij een heldere verlichting van uw vergrotingen in een extra diepe en zilverachtige glans.

Heeft u opnames van glanzende onderwerpen, sieraden, auto’s, moderne bouwwerken of andere onderwerpen waarbij u de afdruk een stukje extra uitstraling, glans, diepte of glamour wenst mee te geven, zoals een modern portret, dan kunt u kiezen voor het Pearl papier van Qpics.