Canvas op frame 4 CM

Staat uw gewenste formaat er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

46,76123,74 ex. BTW

FOTO UPLOADEN
Wissen

Foto op mat canvas
Het matte oppervlak van het klassieke canvas geeft de foto een levendig effect. De structuur van het canvas ondersteunt de natuurlijke uitstraling van het onderwerp en is daarom geschikt voor portretten en stillevens.

Hoge kwaliteit latexdruk voor je foto’s op canvas
Ons klassieke canvas maakt door de intensieve, heldere kleuren een overtuigende indruk. Door de zeer moderne druktechniek met latex-inkt behouden de canvasfoto’s hun kleuren en de stof is na de premiumdruk direct bestand tegen water.

Massief hout voor je canvas
Het canvas wordt op een frame van hoge kwaliteit opgespannen. Passend maken of nogmaals spannen achteraf is overbodig. Wij bieden tevens de keus uit een 2cm dik spanraam of het 4 cm museum blokraam.

Randen omgeslagen of gespiegeld
Als de foto wordt omgeslagen, worden de randen langs de zijkanten gekanteld. Deze methode is geschikt voor foto’s met voldoende beeldmateriaal aan de randen. Rondom worden afhankelijk van de dikte van het frame 3 cm of 5 cm van de foto aan de zijkanten omgeslagen en zijn dan op de voorkant niet te zien.

Spiegelen raden wij aan voor foto’s die niet kunnen worden aangesneden: aan elke kant word 4 cm gespiegeld aan de rand afgedrukt en omgeslagen. Door de buitenste partijen van de foto te spiegelen langs de zijkanten van het canvas zorgen wij ervoor, dat het gehele motief van de foto behouden blijft en aan de voorkant te zien is.

Wij drukken je foto af op mat canvas in het gewenste formaat en op de centimeter nauwkeurig. Van een formaat van 20×30 cm tot grote formaten van maximaal 120×180 cm. Door het geringe eigen gewicht zijn de canvasfoto’s op frame in elk formaat gemakkelijk op te hangen. Kies een vierkant, staand of liggend fotoformaat.

Vlug aan de wand
De fotocanvas is eenvoudig op te hangen, een metalen ophangsysteem word standaard bij het canvas geleverd.

Grootte

50×50, 50×60, 50×75, 60×60, 60×80, 60×90, 70×100, 70×70, 80×120, 80×80, 90×120, 90×90, 100×100